Microsoft, Activision Blizzard'ı 69 milyar dolara satın aldı!
Microsoft, Activision Blizzard'ı 69 milyar dolara satın aldı!

Microsoft, 69 milyar dolara Activision Blizzard'ı satın aldığını duyurdu. Bu da Call of Duty'den, Diablo'ya bir çok oyunu Xbox ortamına getirebilecek..

Xbox Wire'da yer alan bir gönderide, Xbox patronu Phil Spencer, Activision Blizzard oyunlarını Game Pass'e getirmek için çalışmaların başladığını söyledi. Ancak Spencer, hangi oyunların geleceğini belirtmedi ve şöyle konuştu: "Bugün sevilen Activision, Blizzard ve King ürünlerini Game Pass ve diğer platformlara getirmek için çalışmalara başladık. Ne zaman oynamaya başlayabileceğinize dair bilgileri önümüzdeki aylarda paylaşacağız. Heyecanlandığınızı biliyoruz, biz de heyecanlıyız!."

 

Spencer ayrıca Activision Blizzard oyunlarındaki mevcut oyunculara da seslendi ve çoklu platform desteğinin süreceğini söyeldi. "Activision, Blizzard ve King oyunlarını seven milyonlarca fana da bugün oyun oynamak için güzel bir gün demek istiyoruz. Bu oyunların kalbi ve ruhu sizsiniz ve topluluğumuzda sizleri görmekten onur duyuyoruz. ister Xbox'da oynayın, ister PlayStation, ister Nintendo, PC ya da mobil cihazlarda, burada hepinize yer var. Ve böyle de kalacak, üstelik Xbox sizin ana oyun cihazınız olmasa da. Çünkü hepimiz ancak herkes birlikte oynadığı zaman kazanabiliriz. Bugün verdiğimiz haber oyun oynamak için farklı yollar da açabilecek bir dünya yeni olasılığa da kapıları açacaktır. Sürekli devam eden desteğiniz için çok teşekkür ederiz. İlerleyen aylarda çok daha fazla şey sunacağız. Gelecek için sabırsızlanıyorum ve sizinle paylaşmayı da iple çekiyorum."

Microsoft, anlaşmayı duyurmak için bir de video hazırladı, aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Anında Teslimat

Ödemeleriniz otomatik onaylanır, siparişiniz anında teslim edilir.

3D Güvenli Ödeme

Ödemelerinizi Güvenli Şekilde Yapabilirsiniz

Sipariş Takip Sistemi

Siparişlerinizi Takip Edebilirsiniz

Sipariş Takip